play hard learn fast
English site

Partnerships

Simulation Experience werkt samen met een aantal interessante organisaties uit binnen- en buitenland om de selectie van onze simulaties en games en de kwaliteit van onze trainingen op een hoogstaand peil te houden. Onze partners zijn:

Simulation Experience vormt een alliantie met en is Nederlands vertegenwoordiger van het Poolse game-ontwikkelbedrijf Pracownia Gier Szkoleniowych (PGS), onder andere tweemalig winnaar van de Game Design Competition van de NASAGA (2009 en 2010), met ‘Strike Fighter’ en ‘A Matter of Time’.
Simulation Experience werkt voorts samen met het Duitse bedrijf RIVA – dat enkele interessante games onder zijn hoede heeft, zoals SysTeamsChange.
Daarnaast werken wij voor onze trainingsseminars met de ‘classic games’ Slogan en Hexagon nauw samen met Samenspraak Advies, een game-ontwikkelbedrijf uit Nijmegen.
Ook met het Deense Actee werken wij samen. ActeeChange en 6Styles wordt op meerdere continenten gespeeld en Simulation Experience is verantwoordelijk voor de Nederlandse markt.
thebarn The Barn is een spin-off van de TU Delft en ontwikkelaar van TeamUp. Behalve op het door-ontwikkelen van TeamUp richt The Barn zich op het ontwikkelen/programmeren van specifieke hoogwaardige/3D serious games.
Ninecubes Ninecubes is ontwikkelaar van InterLAB
UCS Duurzaam partner UCS is gespecialiseerd in het ontwikkelen van simulaties en games op het gebied van duurzaamheid, zoals napuro.
priME PriME-Cup heeft meerdere business games en simulaties ontwikkeld en is een bekende partij in Duitsland en op Duitse business schools in het bijzonder.
Imagile-logo-rgb Imagile is een in scrum en agile gespecialiseerd bureau met bijzondere belangstelling voor simulation & gaming, waaruit de ontwikkeling van scrumbld is voortgekomen.
Ninecubes Innogreat is in Taiwan gevestigd consultancy praktijk met Amerikaanse wortels die richt op het versterken van innovatiekracht binnen bedrijven. Innogreat is ontwikkelaar van het gamified learning concept Thinking in and out of the box.